21 Eylül 2014 Pazar

(Melez Sözleşmeleri #2 #3) Safkan - Jennifer L. Armentrout








Alex ve Caleb in başına gelenler küçümsenemez. Alex iblise dönüşen annesini öldürdü. Ama vücudundaki ısırık izleri o günü hatırlatmak için inatla yerlerini terketmiyorlar.

Kurallara her karsi gelmesi kendisi ve çevresini tehlikeye sokuyor. Ve Akitte iblis saldırıları başlıyor. Güvenlik önlemlerine rağmen iblislerin Akit e sızması herkesi telaşlandırıyor.
Olanlardan sonra melezler ve safkanlar ikiye ayrılıyor. Melezlerin iblise dönüştürülebildiği bilgisi herkesi tedirgin ediyor.
Kahin nine yine iş başında... Kehanetler birbirini kovalıyor.

Küçük ihmallerin ne büyük bedeller istediğini Alex çok acı bir şekilde öğreniyor.

Ve yaklaşan konsey toplantısı... Alex sorgulanacak sadece. Ama bahsettiğimiz kişi ikinci Apollyon olacak olan  ve çenesini tutamayan Alex...




-------------------------------------------------------



Bir mektup...
Alex için sarsıcı bir sır daha ortaya çıkıyor. İnsan sandığı ve ölü olarak bildiği babası yaşıyor. Hem de konsey binasında gördüğü fazlasıyla tanıdık geldiği için konuşmaya çalıştığı hizmetçi melez.

Aiden in  Alex i korumak için büyük bir yasağı çiğnedi. Bu ortaya çıkarsa Alex ve tüm sevdikleri tehlike altında olacak.
Seth  le işler biraz karışık. Alex ten gizledikleri bir bir ortaya çıkıyor. Alex Seth e güvenmek istiyor ama bu pekte kolay değil.
Komplolar devam ediyor. Alex hakkında planlar yapılıyor. Gizli bir örgüt Alexi ortadan kaldırmaya kararlı.
Herkes bu örgütten korkarken gerçek tehdit bambaşka bir yerde büyüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...