21 Eylül 2014 Pazar

(Melez Sözleşmeleri #3,5 - #4)İksir ve Apollyon - Jennifer L. Armentrout





Alex uyandı.
O artık ikinci Apollyon ve görevi ilke güç sağlamak. Artık iki kişi değiller. İlk ne isterse Alex onu istiyor. İtiraz yok, tartışma yok, düşünme yok. Bağlanmaları için tek gereken ilkin ona dokunması. Neyse ki Alex uyanmadan önce birkaç kişiyle kaçtı.
Aiden onu bir hücreye kapattı. Alexi Alex yapan herşeyin gözlerinin önünde yok olmasına katlanamıyor. Yine de Alexten umudunu asla kesmiyor.

Alex in  en büyük korkuları köle olmak ve ya Seth e kayıtsız şartsız bağlanıp kendini tamamen kaybetmek. Alex bu korkularıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Birinden kurtulmak için diğer korkusuyla yüzleşmeli.

Bütün komploların arkasında Olympos tan biri var. Seth Lucian a körü körüne inanıyor. Bu savaş ta en büyük zayiatı insanlar verecek. Çünkü Olympos takiler bu duruma sessiz kalmıyor.

İlkin dönüşümünü tamamlaması için tek gereken Alex. Bu yüzden herkes Alexten kurtulup sorunu çözme peşinde.


Alex ilk ile olan bağını koparmalı, Lucian ve ordusuna karsi savasacak bir ordu bulmalı, İlk Apollyonu durdurmalı ve herşeyin ardındaki Olympos luyu bulmalı. Ortalık öyle karışık ki, kim dost kim düşman anlamak zor. Yapılacak tek şey kolları sıvamak olsa gerek. Mutlu son olmayacağını bilse bile.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...