26 Ağustos 2014 Salı

5.Dalga - Rick Yancey




(sayılara tıklayıp, kitabın tanıtım videolarına ulaşabilirsiniz.)

Herşey 1. Dalgayla başladı. Tüm elektiriğin kesilmesiyle hayat felç oldu. Uzaylıların gemisi gökyünde görüldüğünde bile kötü birşey olmayacakmış gibi hala iyimserdik.
2. Dalga: sular yükseldi.
3. Dalga: salgın.
4. Dalga: susturucu.
Ve 5. Dalga....


Ben mi? Ben Cassie. Cassiopeia' nın Cassie'si. Bir söz verdim ve ne pahasına olursa olsun bu sözü tutacağım.

Dünya üzerinde kalmış son insan ben olabilirim. Öyleyse benim savaşım insanlığın son savaşı olacak. Hey ötekiler canınız cehenneme. Buradan öylece çekip gidecek değilim.

Artık hayatta kalmanızı sağlayacak tek şey kimseye güvenmemek.
Bizim İçin Geliyorlar!!!




Kitabı çok beğendim. Yazılan onca vampir, kurtadam, şekil değiştiren, peri romanının üzerine çok hoş bir kitap oldu. Kitabın akıcılığı bir yana olaylar sizi çok fazla yormasada şaşırtmayı biliyor. I like it!!! Fantastik ama okuyucuyu yıpratmayan bir kitap okumak istiyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.


Bir miktar spoiler içerir.



Ahhh Evannn seni özleyeceğim. Açıkçası Ben in adını başlarda öğrenemediğimiz için (Bubby olarak geçiyodu sanırım) susturucuyu yani evan'ı ben o sanmıştım. Cassie ile tanıştıklarından sonra geçmişi anlattığını düşünmüştüm.Ama yazar beni şaşırttı ve güzel bir süpriz oldu. Evan'ın susturucu olduğunu anlamuştım.Ve Evan'ı çok sevdim. Zombi'de güzel karakter ama favorim Evan oldu. :)
Kitaptan alıntılarla geri döneceğim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...