4 Aralık 2013 Çarşamba

Tatlı Düşler Yeşeren Umutlar - Sue Moorcroft





Tess, düğününden 2 gün önce bir mail yoluyla terkedilmiş, bunalıma girmiş, hamile olduğunu düşük yaptığında öğrenmiştir. Mesleği, çocuk kitapları ve kartpostallar için resim yapmaktır.Geçmişi unutmak ve kendini toplamak için uzak bi kasabaya taşınır.

Yolda araba kazası geçirir.Çarptığı kamyonun sahibi araba tamircisidir.Adamın tamirhanesine gider.Bu kaba, sert, somurtkan adamdan hiç hoşlanmamıştır.

Yeni ortama ayak uydurmaya çalışsada, geçmişin unutmak mümkün değildir.Bu konuda ailesininde pek bi faydası dokunmaz Tess'e. Çünkü babası, kızını terkeden adamın geçerli bi sebebi olduğunu iddaa etmektedir.

Yavaş yavaş kasabaya alışmaya çalışan Tess, arkadaş edinmeye başlar ama sanırım bir yanlış seçim yapmıştır.Hoşnutsuz olayların ardından daha dikkatli davranır.

Somutkan, sert araba tamircisinin  o kadar da kötü biri olduğunu öğrenmesi biraz zaman alır, ancak kendisini terk eden adamın geri dönüşü, yüzsüz bir şekilde tekrar başlama isteği, duygusal olarak Tess'i çökertir.

Tess seçim yapmak zorunda, ancak bazı şeyleri kendinize bile itiraf edmiyorken, seçeneklerin ne anlamı var ki!




Kitabı iki gece okuyarak bitirdim.Açıkçası kapağının güzelliği sebebiyle almıştım. Gayet güzel ve akıcı bir kitap. Hoş vakit geçirmek için okuyabilirsiniz.Çok hırslı bir kitap olmadığı için, her ne kadar karakterler sıkıntı çeksede insanı yormuyor.Bu da yoğun geçen bir günün ardından okunabilecek kitaplar arasına adını yazdırmaya yetiyor :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...