14 Mayıs 2013 Salı

(Ölümcül Oyuncaklar #3) Camlar Şehri - Cassandra Clare




Clary annesini iyilestirecek olan kişiyi artık öğrenmistir ve Iris'e gitmesi gerekmektedir.Gemide olanlardan sonra merkezin Clary'i kesfedip, kendileri için kullanmak isteyeceklerini anlayan Jace; Clary geride bırakarak Irise gider.Malesef Simonun yaralanmasınıda içeren bir dizi olayın akabinde Irise varırlar ancak her ne kadar yaralandığı için mecbur kalsada vampir olan Simonun varlığından hoslanmayan Merkezin gizli planları vardır.
Clary meseleyi duyunca hiç düsünmeden yeteneği ile Iris'e gitmeye çalısır ve Luke da pesinden sürükler.

Sonrasında Clary gören Jace'in yakıcı konusmasıyla yıkılan Clary, kendi basına aradığı kisiyi bulmaya çalısır.Bu sırada ona yalnız Sebastian yardım eder.İsin içine bulunması gereken kitap girince Clary mecbur kalarak Jacede meseleye dahil eder. Ve beraber bu ikilimiz kitaptan çook daha fazlasını bulurlar.

Valentain, Merkeze, kısa bir zaman tanır ya savasacaksınız yada benim hakimiyetim altında toplanacaksınız der.Merkez pes etmek üzere iken, meselenin hep dısında kalan ve kendini çokta fazla ilgilendirmediğini düsünen Clary kolları sıvar.Basarmak için sırlarının çoğunu ortaya dökmek zorundadır. Ve Simon'un yapması gereken fedakarlıklar...


Üçüncü kitabı bitirdim
Diğerlerine nazaran çok daha iyiydi.
Kendi yorumuma gelince, iki kitap bolunca yasanan çarpık iliskilerin son bulmus olması beni çok rahatlattı. Simonın artık silik bir karakter olmaktan çıkması hosuma gitti. Genel olarak sürükleyiciydi diyebilirim :) 



Bir not vermem gerekse 5 üzerinden 4 veririm :)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...